Enligt Frk Svensson

Om mitt liv – min väg

En mycket intressant bok

Efter att ha surfat runt här på WordPress så har jag hittat en och annan intressant blogg. På en av dessa fann jag häromdagen ett hett boktips, en bok som handlar om ”miggors”  (tjänstemän på Migrationsverket) erfarenheter i arbetet. Spännande det låter tänkte jag och beställde den omgående. Snabbt hade jag den hemma och började läsa den i går. Ja, den är spännande, intressant och kanske också lite chockerande. Den gav mig lite lätt huvudvärk…

Men då kan det väl inte vara en trevlig och bra bok tänker ni kanske. Det beror på. Det lämnar jag till var och en att besluta om. Jag känner i alla fall att jag varmt vill rekommendera den till alla som är intresserade av samhällsfrågor.

Boken heter ”Inte svart eller vitt utan svart och vitt – miggor berättar” och kan beställas via Merit Wagers blogg (finns under min blogg-roll).

Trevlig söndag på er!

Single Post Navigation

4 tankar om “En mycket intressant bok

  1. Spännande! Migrationsverket har ju figurerat i tidningar ibland utifrån inte helt korrekt beteende hos de anställda, så det är klart att det är intressant att höra vad de själva tycker!

    Gilla

  2. Det där lät jättespännande! Och förresten, är du intresserad av migration, titta in hos mej… jag har vågat mej på att beskriva var jag bor. Ensam svensk som jag ändå är. 😉

    Gilla

  3. Du har fått en utmärkelse av mig i min blogg 😉

    Gilla

Lämna en kommentar

HomeHopeDreams

Om mitt liv - min väg

Millans Värld

Om mitt liv - min väg

Freja funderar

Filosofiska & feministiska vardagsfunderingar

Big ass fashion

Om mitt liv - min väg