Enligt Frk Svensson

Om mitt liv – min väg

Grrrrrrr…

Idag blev inget som det skulle –  som det verkar hittils i alla fall. 😦

Jag hade en tid till läkare i dag eftersom jag känt mig lite hängig hela sommaren, det började med en jobbig förkylning i början på min semester och sedan har jag liksom gått på halvfart, och gör fortfarande. Så för säkerhets skull beställde jag tid på vårdcentralen för att ta lite prover. Men då vart lilltjejen sjuk i går kväll. Snuva och feber. Så det genererade i höstens första VAB-dag och inställt läkarbesök för min del. När man skall vara hemma är det som bekant ett antal instanser man måste ringa:

Först jobbet och det gick hyfsat bra, chefen var det dock lite svårt att få tag på… Sedan Försäkringskassan. Dagis… Åh. Avbeställa tiden på vårdcentralen också…

När jag då skulle ringa vårdcentralen och avbeställa tiden så visade det sig bli ganska besvärligt. Jag ringde och ringde… upptaget. Tröttnade på den där irriterande signalen och kollade på webben om man kanske kunde avbeställa tiden den vägen. Nehejdå, det gick ju inte. Försökte ringa ytterligare ett antal gånger och till slut så svarade en telefonröst att tala in… bla bla. Varför skall det vara så förbannat svårt att få hjälp när man (för en gångs skull) behöver det?? Måste nog maila in ett gnäll till dem om att de kan förbättra sin service…

När jag så äntligen fått tag i alla föll jag ned i sängen och domnade bort en stund men det gick inte att somna om eftersom jag nu efter allt telefonerande hade blivit såpass pigg så att det var dags att börja denna dag.

Nu är det lunchtid och jag har huvudvärk. Hoppas resten av dagen blir bättre…

Annonser

Single Post Navigation

7 thoughts on “Grrrrrrr…

 1. Haha! I LOVE YOU! En sån gnällkärring är jag med! Får jag inte hjälp så mailar jag!
  Var skulle samhället vara om inte vi fanns! Fniss!

  Ang boken, ja det är hemskt. Jag kämpar hela tiden för att inte börja banta och tänka på vad jag äter för jag vill inte tänka på det där mer så den där boken verkar vara bra och full av girlpower!
  Kram på dej!

  Gilla

 2. Huvvaligen, hoppas att det blir bättre! Själv har jag haft en grym huvudvärk sedan i tisdags…riktigt jobbigt!
  LInas matkasse är perfekt och det medföljer recept till allt =) Du gör exakt som det står i häftet och det finns två medel, två lätta och en tuff rätt (det ”tuffa” kan vara att det tar tid, ex. koka potatis). Vill du beställa från Linas får du gärna använda dig av min tipskod 😉 : K1140904

  Ha en fin dag!
  Kram

  Gilla

 3. Vad tråkigt! Stackare – båda två. Jag hoppas lilltjejen mår bättre och att du snart får tid hos läkaren (eller att du mår bättre på egen hand)
  Stor kram

  Gilla

 4. Usch och fy… Jag har bara dålig erfarenhet av vår vårdcentral. Omöjligt att fp tid och nonchalant bemötande när man väl lyckats få en tid… Jag har försökt få hjälp av dem med min migrän i snart ett år och det blir inte bättre… Krya på er!

  Gilla

 5. Krya på er bägge två, kram

  Gilla

 6. Hoppas du har det bättre idag iallafall!
  Kram!

  Gilla

 7. Du får krya på dig!
  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Olssons universum

Fru Olsson fastar periodiskt och försöker att leva så sockerfritt, sunt och miljövänligt som möjligt.

HomeHopeDreams

Om mitt liv - min väg

Millans Värld

Om mitt liv - min väg

Freja funderar

Filosofiska & feministiska vardagsfunderingar

Bigassfashion

Om mitt liv - min väg

%d bloggare gillar detta: