Enligt Frk Svensson

Om mitt liv – min väg

Nya tag mot fettet, del 6

Jaha då var det dags för en kort-kort summering av dagens karaktärsprövningar. Det har gått bra i dag också. MEN – det finns nästan alltid ett ”men”, (låter som en viss  T Irving i ”Let´s dance”) det har inte varit helt godkänt. Jag är svag för allt som är sött, salt och gärna då också fett… Det blev några godisar som slank ned sådär käckt efter maten. Men sambon, som är väl bevandrad i detta med att hålla sig i form, försäkrade att detta med att äta lite sött efter maten är helt OK! Är det inte helt underbart? Det är alltså ingen katastrof om man till exempel tar sig ett par, tre ”dödskallar” (ett slags röd/svarta snaskiskar som jag är barnsligt förtjust i) efter maten.

Sedan är det då jordnötterna. Dem är jag svag för också. De är feta, salta och redigt goda som jag ser det. Som gjorda att ta en näve av då och då… gärna som ett gottigt mellanmål. Nötter är nyttigt men jordnötter är no-no ifall man tar mera än en näve om dagen. Usch.

Ja så det är till att välja: antingen äter man eller också äter man inte av det goda. Antingen förbliver man en tjockis eller så blir man smalare. Hur svårt  kan det vara?? Ja, vi får väl se vad som händer i morgon. Då är det i alla fall dags att både väga sig men även att mäta om midjan blivit mindre… en rysare. Hörs i morgon!

Single Post Navigation

En tanke på “Nya tag mot fettet, del 6

  1. Lycka till med vägningen.
    Jag håller tummarna..
    Kram

    Gilla

Lämna en kommentar

HomeHopeDreams

Om mitt liv - min väg

Millans Värld

Om mitt liv - min väg

Freja funderar

Filosofiska & feministiska vardagsfunderingar

Big ass fashion

Om mitt liv - min väg